S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie .
OK

KONTAKTY

KOLADANDA
Masarykova 1418
26801 Hořovice
tel: +420 603 900 440, +420 605 112 144
koladanda@email.cz

NOVINKY 2019

arr3Připravujeme pro Vás nové modely elektrokol 2020arr3AKCE - SLEVA 15% NA ELEKTROKOLA zn. ROCK MACHINE . POSLEDNÍ KUSY ZA TUTO CENU, DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB  Najdete v sekci " Elektrokola v akci"... arr3ŠIROKÝ VÝBĚR ELEKTROKOL- PŘIJĎTE SE PODÍVAT Na prodejně k vyzkoušení elektrokola zn. Crussis, Lectron, Rock Machine.... arr3SLEVA 10% NA CYKLODOPLŇKY PŘI KOUPI KOLADo vyprodání zásob... arr3REPASE BATERIÍNově jsme pro Vás zřídili službu REPASE BATERIÍ....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 2 990 Kč
Skladem
naše cena 5 299 Kč
Skladem
naše cena 5 299 Kč
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 16 899 Kč
Skladem
naše cena 9 990 Kč
Skladem
naše cena 290 Kč
Skladem

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Zaručujeme Vám, že Vaše osobní údaje (především jméno, příjmení a bydliště), které jste poskytli provozovateli tohoto internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Veškeré Vaše údaje považujeme za vysoce důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou sbírány a shromažďovány, pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, např. registrací, v soutěži nebo anketě. Poskytnutí všech informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.
Provozovatel internetového obchodu www.koladanda.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) .
Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoliv právo písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás zpracovává.

www.koladanda.cz  č. 00078048 / 001 bylo dne 27.02.2018 zapsáno
do registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů.

 

Podmínky ochrany osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

YTc2M